Oprah & Deepak – 21 day meditation experience

Ik volg nu alweer tien dagen de 21 day meditation experience van Deepak Chopra en Oprah Winfrey. Het onderwerp van de meditaties is ‘The power to connect’. 21 dagen lang kun je elke dag een nieuwe meditatie van ongeveer twintig minuten downloaden.

Oprah Winfrey leidt elke meditatie van Deepak Chopra in. Deepak Chopra geeft een mantra die je tijdens je meditatie zachtjes kunt opzeggen als je dit wilt. Ook hoort bij elke meditatie een message of the day en een centering thougt. De centering thougt helpt je om de boodschap van de meditatie gedurende de dag vast te houden. Zo was de eerste dag de centering thougt ‘Ideal relationships are my intention every day’, de tweede dag ‘My relationships begin with true love and caring for myself’ enz.

De meditation experience is al 10 dagen bezig, maar je kunt de meditaties nog tot vier dagen terug beluisteren. Dus het is zeker de moeite waard om nog mee te doen als je geïnteresseerd bent. Ook als je nog geen ervaring hebt met mediteren, zijn deze meditaties een leuke en laagdrempelige manier om met meditatie kennis te maken. Via de website www.chopracentermeditation.com kun je je registreren en de meditaties beluisteren.

Geplaatst door Corine

Dit vind je misschien ook leuk